بازاریابی اپلیکیشن موبایل
نوشته شده توسط : farhad

با افزایش موبایل‌ها و تبلت‌ها و دستگاه‌های هوشمند و همچنین کاربران استفاده کننده از آن‌ّها در سرتاسر جهان، امروزه شاهد ظهور شیوه‌ی جدیدی در بازاریابی، با عنوان بازاریابی اپلیکیشن(بازاریابی اپلیکیشنی) هستیم که زیرشاخه‌ای از بازاریابی موبایلی به شمار می‌آید.

بازاریاب‌ها در تلاش‌اند تا با به‌کارگیری اپلیکیشن‌های شرکتی و سازمانی در فروشگاه‌های اپلیکیشنی و شناساندن آن به کاربران دستگاه‌های هوشمند، اپلیکیشن مربوط به صنعت و کسب‌و‌کار خود را در بین کاربران این دستگاه‌ها توسعه دهند و به این طریق برند خود را معرفی کنند.

از مزایای این روش می‌توان به هزینه پایین بازاریابی و تبلیغات، حجم مخاطبان بسیار بالا، تنوع در به‌کارگیری سیاست‌های بازاریابی، کسب درآمد مستقیم از اپلیکیشن، ارتباط دو جانبه با مخاطبان و مشتریان، پاسخ‌گویی سریع به نیازهای مشتری، تسهیل ارائه‌ی خدمات به مشتری و … اشاره کرد.
شرکت‌ها و سازمان‌های زیادی وجود دارند که با استفاده از اپلیکیشن سازمانی خود،‌ به ایجاد ارتباط متقابل هر چه بیشتر بین سازمان و مشتریان هدف‌شان کمک می‌کنند؛ همچنین تعداد این سازمان‌ها روزبه‌روز در حال افزایش است.

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت ارزان کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت   طراحی سایت فروشگاهی  و  طراحی سایت شرکتی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی

اپلیکیشن موبایل نرم افزاری برای استفاده کاربران گوشی ها موبایل می باشد. طراحی و تبلیغات این نوع از نرم افزارها کمی متفاوت از دیگر نرم افزارها می باشد. در ادامه به چند نکته کلیدی در این رابطه اشاره خواهیم نمود.

  1. برای تبلیغ اپلیکیشن خود یک سایت طراحی کنید:برای این مورد کافی است که کلید واژه و محتوای سایت خود را طوری طراحی کنید که در موتورهای جستجو رتبه بالایی را داشته باشد. طراحی سایت های یک صفحه ای یا دو صفحه ای برای این کار کافی می باشد، در سایت فوق از امکانات اپلیکیشن بنویسید و در مورد نیازهای کاربران که اپلیکیشن فوق آنها را برطرف می کند توضیح دهید.
  2. وبلاگ تشکیل دهید: سعی کنید که در وبلاگ خود تمام ویژگی های اپلیکیشن خود را صادقانه بیان کنید. داشتن وبلاگ همچنین با رعایت اصول سئو رتبه وبلاک خود را بالا ببرید. همچنین میتوانید برای اپلیکیشن خود مطالبی قرار دهید و از این طریق مخاطبان خود را جذب نمائید. دریافت بازخوردهای کاربران از طریق وبلاگ و نقطه نظرات آنها می تواند به شما کمک زیادی در جهت بهبود اپلیکیشن و همچنین برطرف کردن نقاط ضعف آن بکند.
  3. استفاده از شبکه های اجتماعی: به کاربران اپلیکیشن خود این امکان را بدهید تا تغییرات جدیدی را که در اپلیکیشن انجام می دهید را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند. یک صفحه اختصاصی برای اپلیکیشن خود در فیسبوک باز کنید. بسیاری از افراد ایرانی عضو فیس بوک، اینستاگرام و تلگرام هستند و این موضوع باعث می شود در بین هموطنان خود بیشتر جا باز کنید. در ایستاگرام هم تصاویری از اپلیکیشن خود تهیه و قرار دهید و آن را به افراد مختلف معرفی کنید.
  4. تبلیغات درون اپلیکیشنی:در این روش برای تبلیغ اپلیکیشن خود میتوانید اپلیکیشن خود را در دیگر برنامه های مرتبط تبلیغ کنید.
  5. برای تبلیغ اپلیکیشن خود ویدئوهای تبلیغاتی تهیه کنید.با بالا رفتن سرعت اینترنت بسیاری از شرکت ها به تبلیغات موبایلی روی آورده اند. تبلیغات موبایلی شما میتواند در سویس های بخصوص و یا حتی در اپلیکیشن های دیگر منتشر شود.
  6. طراحی اپلیکیشن خود را بعد از مدتی تغییر دهید و بر اساس نظرات و نیازهای کاربران نسخه های جدیدتر را طراحی کنید و آنها را بهبود دهید، سعی کنید با کاربران اپلیکیشن در ارتباط باشید و از نظرات سازنده آنها استفاده لازم را ببرید.
  7. اگر تبلیغات اپلیکیشن خود را در رسانه های گروهی انجام میدهید سعی کنید چند روز قبل از انتشار آگهی نسخه آزمایشی آن را به اشتراک بگذارید.
  8. قبل از انتشار اپلیکیشن احساس کنجکاوی کاربران را برانگیزید تا به جمع آوری اطلاعات در مورد اپلیکیشن و کاربردهای آن بدست آورند.
  9. اپلیکیشن خود را دو نسخه اندروید و IOS تهیه کنید: با تهیه اپلیکیشن خود در دو نسخه می توانید کاربران بیشتری برای اپلیکیشن خود بیابید، در صورتی که امکان تهیه اپلیکیشن با هر دو سیستم عامل را ندارید، اولویت را بر اساس تعداد کاربران هدف مشخص نمایید.
  10. نیازهای کاربران اپلیکیشن موبایل را بسنجید و از امکاناتی که دوست دارند به اپلیکیشن ها اضافه شود پرس و جو کنید.
  11. اپلیکیشن موبایل خود را ساده طراحی کنید. اصولاً در دنیای امروز کاربران به دنبال سادگی هستند.

بازاریابی اپلیکیشن موبایل نیز مانند بازاریابی و معرفی وب سایت های اینترنتی اهمیت زیادی دارد و امیدواریم که با انجام موارد فوق بتوانید نتیجه لازم را جهت معرفی اپلیکیشن موبایل خود به کاربران هدف دریافت کنید. در نظر داشته باشید که طراحی اپلیکیشن موبایل شامل نکات زیادی است که از بین آنها در نظر گرفتن نیاز کاربران و نکات تجربه کاربری در اولویت قرار دارند و اگر اپلیکیشن شما ساده و کاربر پسند نباشد، عملا هزینه ای که بابت بازاریابی و تبلیغات انجام خواهید داد شما را به نتیجه لازم نخواهد رساند.

 

در ادامه این مطلب پاسخ این سوالات داده شده و با روش هایی برای تبلیغ اپلیکیشن های پولی آشنا خواهید شد، با ما همراه باشید.

10 روش تبلیغاتی برای اپلیکیشن های پولی

این مراحل گام به گام از همان لحظه اولیه عرضه اپلیکیشن در مارکت آغاز میشوند و باید با انتخاب استراتژی مناسب و اطمینان به محصولی که ساخته اید، کار را آغاز کنید.

1- بتاتسترهایی (Beta Testers) برای اپلیکیشن خود پیدا کنید

پیش از اینکه اپلیکیشن را برای مخاطبین عمومی منتشر کنید، باید از این بابت مطمئن شوید که اپلیکیشن شما مورد پسند کاربران واقع شده است. نسخه بتا از اپلیکیشن دقیقا همان چیزی است که در این مرحله به آن نیاز دارید. نسخه بتا اپلیکیشن مخصوص منتقدین و رفع اشکال توسط سایر برنامه نویسان میباشد تا با بررسی همه بخش، گزارش کاملی از روند عملکرد اپلیکیشن، نقاط ضعف و قوت و بخش های آن تهیه کنند.

2- به ASO یا بهینه سازی صفحه اپلیکیشن در اپ استورهای موبوطه توجه کنید

تمامی اپ استورهای آی او اس و اندرویدی صفحه ای را به نمایش توضیحات و امکانات هریک از اپلیکیشن ها اختصاص میدهند و ساخت صفحه ای متمایز و جذاب امر ضروری در عرضه اپلیکیشن به شمار میرود. بدون تحت تاثیر قرار دادن کاربران در مارکت اپلیکیشن، هیچ تکنیک بازاریابی دیگری چندان نتیجه بخش نخواهد بود.

تست A/B روش بسیار نتیجه بخش و خوبی است که به شما کمک میکند متوجه شوید آیا تغییرات و ویژگی هایی که در صفحه اعمال کردید با انتظارات کاربران همخوانی دارند یا خیر.

3- از بازاریابی شبکه های اجتماعی استفاده کنید

شبکه های اجتماعی در برقراری ارتباط با کاربران بالقوه بسیار حیاتی اند. بدون استفاده از این شبکه ها، دستیابی به مخاطبین هدف تقریبا غیرممکن میشود. باید پیش از انتشار هرگونه مطلبی در این کانال ها مطمئن شوید که با خواسته ها و ترجیحات کاربران آشنایی دارید و از محتوایی استفاده کنید که بیشترین تعداد کاربران را جذب کند که از اپلیکیشن شما بهره خواهند برد.

4- استفاده از تبلیغات پولی

تبلیغات پولی گزینه بسیار خوبی برای بیشتر دیده شدن اپلیکیشن در بین کاربران میباشد و قابلیت های تبلیغاتی زیر محبوب ترین و پرکاربردترین گزینه ها هستند:

تبلیغات فیسبوک – به دلیل امکانات مربوط به هدف گذاری، گزینه خوبی محسوب میشود.

توییت های Promoted  – در صورتی که طرفداران شما در توییتر فعالیت دارند از این امکان استفاده کنید.

App Store Search Ads –  این موضوع ثابت شده که بیش از 60 درصد دانلودها از جستجوهای صورت گرفته در اپ استور ناشی میشوند و این امکان تبلیغاتی برای اپل و گوگل در دسترس میباشد.

پلتفرم تبلیغاتی CPI (هزینه در ازای کلیک) – کلیک بر روی لینک به تنهایی کافی نیست و باید مطمئن شوید که افراد اپلیکیشن را بر روی گوشی شان نصب کرده اند.

کمپین های Universal App گوگل – یک ابزار کاربردی که بر اساس تکنولوژی یادگیری ماشینی کار میکند.

شبکه های تبلیغاتی متقابل – این روش تبلیغاتی بهترین گزینه برای بازی هاست، بدین ترتیب که شما از یک اپلیکیشن برای تبلیغ سایر اپلیکیشن ها استفاده میکنید.

5- بهره گیری از بک لینک سازی

بک لینک در افزایش محبوبیت شما بین کاربران کاربردی خواهد بود، به طوری که کاربران متعددی صفحه اپ استور و صفحه فرود شما را بازدید میکنند. در صورتی که صفحه اپ استور خود را بهبود دهید و بر روی آن کار کنید، رنک شما بهتر شده و این تکنیک نتیجه بخش تر خواهد بود. محتوای کاربردی و مفیدی را در وب سایت ها، انجمن های گفتگو و وبلاگ های مرتبط قرار دهید.

6- استفاده از مدل رایگان و فریمیوم برای یک بازه زمانی محدود

برای اینکه در رده بهترین اپلیکیشن ها در دسته بندی خود قرار گیرید و افراد را متقاعد به نصب اپلیکیشن کنید، باید تعداد دانلود اپلیکیشن شما بالا باشد. اما وقتی افراد در پرداخت هزینه پیش از استفاده از اپلیکیشن مردد باشند چه پیش می آید؟ راه حل این مشکل استفاده از مدل رایگان یا رایگان به همراه پرداخت درون برنامه ای است. پیش از شروع این نوع تبلیغات بودجه خود را برآورد کرده و این موضوع را به صورت روشن و واضح به کاربران اعلام کنید.

7- شبکه ای برای روابط عمومی تشکیل دهید

تمامی موارد گفته شده در صورتی نتیجه بخش خواهند بود که یک ارتباط قوی با افراد بانفوذ و مهم در این حوزه داشته باشید. در رویدادها شرکت کنید، چرا که فرصت بسیار خوبی برای برقراری ارتباط و صحبت درباره اپلیکیشن ها میباشند، به یاد داشته باشید که توسعه دهندگان بهترین تبلیغ کنندگان محصولات خود هستند.

8- یک صفحه فرود جذاب درست کنید

علاوه بر صفحه اپ استور، وبسایت نیز بازدیدکنندگان را جذب کرده و به آنها کمک میکند تا جزئیات زیادی درباره اپلیکیشن شما پیدا کنند. این روزها ساخت صفحه فرود برای اپلیکیشن در وبسایت به یک الزام تبدیل شده است. بدین ترتیب کاربرانی که به برند شما علاقه مندند، پیش از کلیک بر روی لینک اپ استور با موارد متقاعدکننده ای آشنا میشوند. عناصر بصری نیز اهمیت ویژه ای دارند و باید یک داستان درباره اپلیکیشن خود بسازید.

9- تبلیغات دهان به دهان را تشویق کنید

در دنیای دیجیتال امروزی روش های متعددی برای ترغیب کاربران به صحبت درباره اپلیکیشن وجود دارد. افراد بانفوذ میتوانند محصول شما را با دنبال کنندگان خود به اشتراک بگذارند، اما برای دریافت نتیجه بهتر باید در انتخاب آنها دقت کنید. روش دیگر استفاده از بازاریابی گوریلی است که قابل استفاده در دسته بندی های بسیاری میباشد.

10- استفاده از رفرال ها

تمامی تکنیک های شرح داده شده، کاربران وفاداری را برایتان جذب میکنند که آنها نیز سایر کاربران جدید را دعوت به همراهی و بهره گیری از این تجربه خواهند کرد. اما تلاش شما در حصول نتیجه اهمیت زیادی دارد و باید از افراد برای اشتراک گذاری اپلیکیشن تشکر کنید.

تبلیغات میان متنی

تبلیغات گوگل  جست و جو و همچنین  سئو و بهینه سازی سایت از جمله مهمترین روش ها برای بیشتر دیده شدن سایت شما به حساب می آید. شرکت پیام آوا خدمات طراحی سایت تهران و سئو را با مناسب ترین قیمت به شما ارائه می دهد. بازاریابی و تبلیغات به رکن اساسی جامعه امروز ما تبدیل شده است.

تبلیغات میان متنی





:: بازدید از این مطلب : 450
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 آذر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: